Dobrodošli, posjetioče! [ Registracija | Prijavarss  |  tw

Коментари су искључени

Pagode štite od sunca

| Nekategorizovano, Tende Beograd | 19. јун 2012.

Pagode štite od sunca

Pagode štite od sunca

Najnoviji oblik zaštite od sunca vašeg kafića,restorana  predstavljaju pagode za leto koje su novina u ponudi Tendamonta.Pagode za leto  su ,kreativne,moderne i razlikuju se od klasičnih tendi.Najadekvatnije rešenje za zaštitu od sunca, UV zračenja, vetra i kiše  za vaš ugostiteljski ili privatan prostor. Pagode  ne samo da obezbeđuju idealan hlad i zaštitu od vremenskih uslova nego i zahvaljujući svom savremenom dizajnu unose eleganciju u svaki prostor.

Kako Vaša pagoda  treba da izgleda i koje funkcije da ima,  to odlučujete sami. Izaberite iz naše velike ponude odgovarajuću pagodu za vaš objekat.  Naš stručni tim  će Vam  u tome pomoći. Cena pagode zavisi od mnogo faktora i zavisi za koji tip pagode se odlučite.

Za sve informacije kontaktirajte nas na na tel:. 011/341-5-333 ili  putem e-maila:tendamont@beotel.rs.

Aktuelni program pagoda u sunčanim danima terase vašeg kafića, restorana  pretvara u prošireni  prostor.Pagode se izrađuju  je od savremenih PVC  materijala poznatih svetskih proizvođača, a sama konstrukcija je izrađena od metalnih profila ali postoji mogućnost da se, uz konsultaciju našeg stručnog tima, postave i na već postojeću konstrukciju.

Pagode za restorane i kafiće

Pagode predstavljaju optimalnu zaštitu od sunca koja je u prvom planu a tu je i multifunkcionalnost. Mogućnosti primene pagode su velike. Podarite eleganciju prostoru ispred Vašeg ugostiteljskog objekta.Postoji i mogućnost brendiranja Pagode su vrhunski proizvod koji Vam garantuje brz povraćaj ulozenog kapitala.

Pagoda

Коментари су искључени

Pametne kuće

| Kućna automatika - pametne kuće | 31. мај 2012.

Pametne kuće

 

Sistem Pametne kuće se javlja kao rezultat zelene arhitekture, i obuhvata tehnologiju uz pomoć koje racionalnije koristimo ne samo struju nego i sve ostale prirodne resurse koji nam omogućavaju životni komfor.

Nema  rasipanja energije, pouzdanost je maksimalna, udobnost i komfor su zagarantovani.

Mogućnosti sistema Pametna kuća

-upravljanje i kontrola sigurnosnih sistema

-upravljanje i kontrola multimedija

-upravljanje i kontrola prozora, roletni i zavesa

-upravljanje i kontrola kućnih aparata

-upravljanje i kontrola rasvete

-upravljanje i kontrola klimatizacije, ventilacije, grejanja i hlađenja –

-upravljanje i kontrola pristupa, nadzora i merenja

Sistem pametne kuće pruža I mnogo više mogućnosti.

Primenom najsavremenije tehnologije kompletnu kontrolu Vašeg doma I  značajne uštede u potrošnji električne energije pruža Vam sistem kućne automatike Pametne kuće.

tenLogic sistem pametne kuće maksimalno je jednostavan za korišćenje i održavanje.

Sistem Pametna kuća , omogćava racionalno korišćenje energije i ostalih prirodnih resursa uz povećanje komfora i udobnosti. Sistem kućne automatike Pametne kuće pruža razne mogućnosti. U slučaju Vašeg odsustva pametna kuća će vas uvek pravovremeno obaveštavati o svim promenama koje se dešavaju oko nje i u njoj. Pametna kuća će, takođe, simulirati vaše prisustvo i kada niste tu, uključujući i isključujući određena svetla, podižući i spuštajući roletne. Ukoliko ste duže vreme odsutni , Vaša pametna kuća će isključiti sve električne uređaje u kući isključiti grejanje, klimu, bojlere i slično.Pre povratka sa puta ili odmora   sa Vašeg lap-topa ili pametnog telefona poslaćete jednostavnu poruku.. Dočekaće vas provetren stan, optimalna temperatura, topla voda za tuširanje, spreman aparat za tople napitke.

Ovo je samo jedan od mogućih scenarija.Moguća su i mnoga druga.

Ovo je sistem koji se može instalirati u objekte u izgradnji i u izgrađene objekte, sa minimalnim prepravkama. Za instalaciju nije potrebno postaviti nove kablove, već se koristi postojeća instalacija 220V, tako da se štedi vreme i novac,Korisnik lako redizajnira tenLogic, prema svojim potrebama, a može ga i dograđivati po sistemu LEGO

Pametna kuća

Automatizacija stambenih i poslovnih objekata nije novost, ona je neophodnost vremena u kojem živimo. Cenu za  Pametni stan   treba posmatrati kao investiciju sa relativno kratkim vremenom povraćaja uloženih sredstava, kroz merljive uštede

Sistemi Pametne kuće

Tel:             + 381 32 350 222        ; 370 222

DOO „ELSAT“
32000 Čačak – SRBIJA
Gvozdena Paunovića 6 –

Info e-mail: info@tenlogic.com

Tehnologije vezane uz pametne kuće ostvarile su  poslednjih godina veliki napredak. Kuća treba biti opremljena prema potrebama stanara..Sistemi pametnih kuća nude atraktivna rešenja koja zadovoljavaju  najveće standard u stambenim, komercijalnim i javnim građevinama. Pametna kuća sistemi  obuhvataju širok spektar primene: od rasvete i kontrole roletni do grejanja, ventilacije, klimatizacije, multimedije , upravljanja video nadzora. Pametne kuće prate navike korisnika i njihov životni stil.

Коментари су искључени

Sistem Pametni stan

| Kućna automatika - pametne kuće | 30. мај 2012.

Sistem Pametni stan

Tel:                         + 381 32 350 222             ; 370 222
Fax: + 381 32 350 220 ; 370 220

Info e-mail: info@tenlogic.com

DOO „ELSAT“
32000 Čačak – SRBIJA
Gvozdena Paunovića 6 –

Pada kiša i Vi iz svoje kancelarije možete mobilnim telefonom iz   spustiti roletne u svom stanu.  Izgleda kao naučna fantastika, ali ovo je tek jedan detalj priče koja se zove „Pametni stan“. Reč je  o elektroničkom operativnom sistemu za upravljanja kućom, koji uključuje apsolutno sve. Od kućnog bioskopa, preko rasvete, do zaključavanja vrata.

 

Svrha  ovakvog sistema je  sigurnost življenja, ušteda energije ili drugačije −  olakšati život.

Sistem Pametni stan  predstavlja budućnost življenja.

Putem mobilnog telefona ili laptopa iz bilo kog dela sveta  može se regulisati potrošnja energije

Svi ti komplikovani sistemi ventilacije grejanja osvetljenja i svih drugih uređaja su bazirani na jednom centralnom kompjuterskom sistemu, gde putem ‘tač skrina’ možete da programirate pojedine sisteme.

Sistem kućne automatike  omogućava potpunu kontrolu nad električnim uređajima (rasveta, kućni aparati, TV…), možete znati koliko se energije troši.  Mogućnosti za uštedu energije su praktično neograničene kada imate potpunu kontrolu koje nudi tenLogic sistem. Prednost  tenLogic sistema je i njegova nadogradivost. Možete početi sa malim sistemom koji upravlja samo jednom prostorijom i kad god poželite sistem  možete proširiti koliko god želite.

 Pametni stan sistemi

Sistem Pametan stan je  inteligentan sistem kontrole i zaštite – sistem koji je unapred podešen prema Vašim željama i potrebama!

Sistem   Pametan stan pun smisao nalazi u povećanju kvaliteta stanovanja i kvaliteta života.

Pametan stan

Pametan stan predstavlja unapređeni, integrisani i optimizovani sistemi centralizovanog upravljanja stambenim kompleksom , sa fokusom na energetsku efikasnost i potpunu kontrolu okruženja.

Odlaskom  na godišnji odmor ili kraći put ne morate  brinuti je li sa Vašim stanom sve u redu.

Pametni stan donosi nešto novo,  jednostavno za upotrebu. To je sistem koji kombinuje najnaprednije softverske, hardverske i komunikacijske tehnologije koje je moguće primeniti u svakodnevnom životu za udobno I sigurno stanovanje.

Pametni stanovi – Udobnost stanovanja i ušteda energije uz primenu savremene opreme. Po željama korisnika moguća je ugradnja najosnovnijih funkcija a kasnije  postepena nadogradnja. Upravljanje kućnom automatikom se vrši na različite načine. Koriste se načini koje korisnik izabere. Od izbora načina upravljanja zavisi konfor, cena i iskorišćenje sistema.

tenLogic je sistem kućne automatike, koji se koristi u kući, stanu, vikendici, hotelu, staračkom domu ili poslovnom prostoru. Ovaj sistem se naziva i pametna kuća, a prepoznatljivi komercijalni nazivi su i PAMETAN STAN, SMART HOME, SMART HOUSE, INTELLIGENT HOME. Pametni  stanovi  štede energiju,  svetlo, zidno i podno grejanje. Ventilacija, roletne I muzika su automatizovani.

Коментари су искључени

Pagode za restorane kafiće

| Tende Beograd | 26. мај 2012.

Pagode za restorane kafiće

Tendamont svojim klijentima nudi veliki izbor pagoda različitih po dizajnu, obliku, nameni, materijalu koji se koristi pri njihovoj izradi.

Nudimo i mogućnost automatizacije kao i brojnu dodatnu opremu: daljinska komanda, senzore za sunce, vetar i kišu programirano upravljanje, poznatog proizvođača elektronske opreme SOMFY.

U skladu sa Vašim, željama i potrebama pagode mogu biti različitih dimenzija, oblika, boja i namena. Pagode imaju izuzetno pristupačne cene, obzirom da uz minimalna ulaganja dobijate vrhunski proizvod koji Vam garantuje brz povraćaj ulozenog kapitala.

U želji da ostane dosledan svojoj sadašnjoj poslovnoj politici Tendamont vam

nudi još jednu novost iz svoje radionice -TENDAMONT PAGODE

Možda je ovo pravo dugotrajno rešenje za Vaš ugostiteljski objekat ili privatne potrebe. Pozovite nas da saznate cenu Vaše pagode

Tel/fax 011 341 5 333

Pagode za kafiće su  urađene od kvalitetnih i postojanih materijala. Njihova kvalitetna izrada i materijali garantuju dugotrajnost. Pagode predstavljaju, atraktivan i estetski izuzetno kvalitetan vid prostora koji ima raširenu primenu i namenu

Pagoda za restoran

Svaka pagoda  je specifična i cena njene izrade i montaže zavisi od više faktora.

Primena pagoda  je široka. Izradom pagoda  povećavate kapacitet i dobijate još jedan prijatan prostor ispred Vašeg restorana, kafića. Pravi način da klijentima pružite maksimalnu udobnost,  a pritom ih zaštitite od toplote i UV zračenja. Izuzetno  su otporne na različite vremenske uslove i kao takve su isplativa investicija.

Brza i jednostavna montaža,  kratak rok izrade i pristupačne cene su samo neke od prednosti pagoda.

Pagode za  kafić

Pozovite nas da sagledamo Vaš prostor i damo Vam najprihvatljiviju ponudu.

Pravilnim izborom klimatizacije, ventilatora, sistema sa kondenzovanom vodenom parom, povećavate komfor Vaše pagode..

Коментари су искључени

Rentiranje auta u Beogradu

| Rent a Car | 30. април 2012.

Rentiranje auta u Beogradu

U nekoliko jednostavnih koraka iznajmite auto  i iskoristite posebne pogodnosti i specijalne ponude kompanija za rentiranje auta u Beogradu. Udobno i jeftino rentiranje auta u Beogradu.

Ukoliko ste u  turističkoj ili poslovnoj poseti Srbiji i imate potrebu za rentiranje auta u Beograduimate širok izbor agencija za renta car koje nude  kompletan servis   usluga .

Vozila svih kategorija sa i bez vozača.  Najpovoljniij uslovi rentiranja autmobila.   Iznajmite automobil u Beogradu. Vozila možete preuzeti u poslovnicama agencija za rentiranje auta u Beogradu ili u poslovnicama na aerodromu Nikola Tesla. Širok izbor vozila različitih kategorija. Vozila mogu biti distribuirana na  lokaciju u Beogradu koja Vama odgovara.

Rentiranje vozila Beogradu

Veliki izbor vozila po najpovoljnijim cenama.

Najjeftiniji automobili za rentiranje po ceni vec od 18 Evra dan, su u ekonomskoj klasi( Ševrolet Spark, Aveo, Opel Korsa Sitroen C3, Hundai i10)

Auta za rentiranje srednje veličine (Citroen C4 , Opel Astra,Ford Fokus.) kao i veća vozila(Škoda Oktavia) ili vozila za više osoba (do 9 osoba Sitroen Yumpi )možete iznajmiti pod najpovoljnijim uslovima u Beogradu.

Izaberite iz ponude :Ekonomicni, mali ,srednje klase,luksuzni automobili.Smart, Seat ,Yugo,VW Polo ,Opel ,Honda Acord, Mercedes GL ,Mercedes E klase,Mercedes S klase, Chrysler Grand Cherokee, Honda CRV ,Chrysler 300c , Jeep commander.

Rentiranje autimobila  Beograd

Cene rentiranja auta u  Beogradu su veoma pristupačne i prilagodjene svačijim mogućnostima.

Informišite se za ostale pogodnosti!!!

Višemesečni najam vozila Vam donosi posebne pogodnosti.

Коментари су искључени

Pametne kuće sistem

| Kućna automatika - pametne kuće | 30. април 2012.

Pametne kuće sistem

tenLogic 10L sistem kućne automatike- pametne kuće sistem koristi već postojeću električnu instalaciju za komunikaciju između uređaja. Ovo je glavna prednost u odnosu na slične sisteme. Decentralizovana arhitektura omogućava da u slučaju kvara nekog od modula preostali deo sistema nastavlja da funkcioniše nezavisno.

DOO „ELSAT
32000 Čačak – SRBIJA
Gvozdena Paunovića 6 –

Tel:                         + 381 32 350 222             ; 370 222
Fax: + 381 32 350 220 ; 370 220

Info e-mail: info@tenlogic.com

Sistem  kućne automatike  ili drugačije nazvan pametne kuće sistem podrazumeva  integraciju raznih,  električnih, uređaja u domaćinstvu i poslovnim prostorima  u sistem kojim se može upravljati na različite načine.  Sistemom se može  upravljati univerzalnim daljinskim upravljačem, mobilnim ili fiksnim telefonom, računarom ili ekranom osetljivim na dodir.

Ceo sistem radi kao sistem dostave pisama, svaki modul ima svoju adresu, sa maksimalno 256 adresa. Rastojanje između dva uređaja koji komuniciraju može da bude do 300m, a veličina objekta do 300m².

 

Kućna automatika – pametne kuće sistem kontroliše odnosno može da upravlja i integriše sledeće grupe:

-Upravljanje osvetljenjem

-upravljanje roletnama,tendama i zavesama

-upravljanje klimatizacijom i grejanjem

-upravljanjegaražnim vratima,kapijom i  rampom

-upravljanje bazenom i saunom

-upravljanje zalivnim sistemon

-alarmni sistem

-video nadzor

-upravljane redosledom dešavanja u kući

Pametna kuća sistemi

Upravljanje kućnom automatikom se vrši na različite načine. Koriste se načini koje korisnik izabere. Od izbora načina upravljanja zavisi konfor, cena i iskorišćenje sistema.

-upravljanjem tasterima i prekidačima

-upravljanje univerzalnim daljinskin upravljačem

-upravljanje mobilnim i fiksnim telefonom

-upravljanje softverom LotiTv

 sistemi pametne kuće

TenLogic je  pametne kuće sistem, koji se instalira u toku gradnje ili već izgrađene objekte, a može se dograđivati po sistemu LEGO.

Коментари су искључени

Beograd rent a car

| Rent a Car | 25. април 2012.

Beograd rent a car

BEL RENT A CAR
Bulevar Zorana Đinđića 77
11070 Novi Beograd
Mob. tel.             +381 (0) 63 363-860
Tel.             +381 (0) 11 41-26-983
E – mail: belrentacar@gmail.com

AVACO RENT A CAR

Telefon /Phone:             +381(0)11 2433 797       //

+ 381(0) 64 184 5555       (0 -24 H)

E mail avacodoo@gmail.com

 

Veliki izbor vozila za rentiranje. Sva vozila su nova, udobna, sigurna. Najjeftiniji automobili za rentiranje po ceni vec od 18 Evra dan, su u ekonomskoj klasi( Ševrolet Spark, Aveo, Opel Korsa Sitroen C3.

Beograd rent a car agencije za iznajmljivanje automobila, sa sedištem u Beogradu .
Ekonomicni, mali ,srednje klase,luksuzni automobili.Smart, Seat ,Yugo,VW Polo ,Opel ,Honda Acord, Mercedes GL ,Mercedes E klase,Mercedes S klase, Chrysler Grand Cherokee, Honda CRV ,Chrysler 300c , Jeep commander

Beogradski renta car servis. Za poslovne dugoročne najmove posebne pogodnosti. Iznajmite automobil u Beogradu ili bilo gde iz Srbije. Profesinalna usluga, veliki izbor automobila, povoljne cene – to su  glavne osobine Beograd rent a car agencija. Stotine zadovoljnih klijenata su garancija da ćete i Vi biti zadovoljni. Za duži najam i dodatne povoljnost kontaktirajte Beograd rent a car agencije.

vozila za rentiranje Beograd

Beograd  rent a car agencije. Veliki izbor vozila, neogranicena kilometraza. Pozovite nas i ustedite. Ekonomicna, luksuzna vozila – sve na jednom mestu Poslovnice na aerodromu. Beograd rent a car agencije -Najjeftinije i najpovoljnije iznajmljivanje vozila u Beogradu. Odaberite vozilo koje odgovara Vašim potrebama. Vozila možete preuzeti u poslovnicama u Beogradu i  na aerodromu “ Nikola Tesla “,

 rent a car Beograd

Posebne pogodnosti  za višemesečni najam vozila.

Cene rentiranja vozila  su veoma pristupačne i prilagodjene Vašim  mogućnostima.

Коментари су искључени

Nekretnine oglasi Srbija

| Oglasi | 24. април 2012.

Nekretnine oglasi Srbija

 

Nekretnine oglasi Srbija – iznajmljivanje stanova, prodaja stanova, kupovina kuća, kupovina poslovnog prostora,izdavanje lokala.

Besplatno postavite svoje  nekretnine oglasi Srbija.

Oglašavanje,  nekretnina na području Srbije. Mogućnost postavljanja fotografija za nekretnine.

Besplatni oglasnik za kupoprodaju nekretnina u Srbiji. Ponuda i potražnja nekretnina u Srbiji na jednom mestu..

Prodaja nekretnina u svim mestima u Srbiji, bez posrednika. Najaktuelnija ponuda nekretnina u Srbiji.. Kupovina i prodaja kuća, vikendica, poslovnog prostora, stanova, garsonjera, placeva – Nekretnine oglasi Srbija.

Postavljanje oglasa je vrlo jednostavno. Svaki registrovani korisnik može besplatno postaviti oglas. Klikom na link „Dodaj oglas“ otvara se formular oglasa koji  treba popuniti.

Srbija Nekretnine oglasi

Postavite Vaš oglas u samo par klikova. Opišite detaljno svoju nekretninu,postavite slike nekretnine  I ostavite kontakt podate. Oglas će biti dostupan širokom krugu potencijalnih kupaca. Kupujete  ili prodajet kuću u Beogradu, Novom Sadu, Nisu, Kragujevacu, i drugim mestima Srbije. Najednostavniji način za oglašavanje i pretragu kuća i ostalih  nekretnina.

 oglasi za nekretnine u Srbiji

Nekretnine oglasi Srbija- Oglasni sajt na kome Vam se pruža šansa za kupovinu ili prodaju nekretna. Najbolji i najjeftiniji način da prezentujete Vašu ponudu za prodaju ili izdavanje nekretnina. Iskoristite mogućnost besplatnog postavljanja oglasa za nekretnine.

Nekretnine oglasi Srbija. Oglasite se već danas.

Коментари су искључени

Optimizacija sajta Beograd

| Optimizacija sajta | 23. април 2012.

Optimizacija sajta Beograd

Ma koliko dobro izgledao ili je skupo plaćen Vaš web sajt ako nije pozicionitran na prvu stranu Google  NE POSTOJI. Kada potencijalni klijent traži na pretraživaču robu ili uslugu koju Vi nudite Vaš web sajt mora biti pozicioniran na prvoj strani Googl-e pretraživača. Ukoliko to nije slučaj potencijalne klijente prepuštate Vašoj  konkurenciji  koja je pozicionirana na prvoj strani Google.

Za uspešnio internet  prisustvo  potrebno je uraditi optimizaciju sajta.

Optimizacija sajta Beograd postaje imperativ za uspešno internet prisustvo.

Optimizacija sajta Beograd predstavlja skup aktivnosti koji dovodi do boljeg pozicioniranja Vašeg  web sajta na pretraživačima

Da bi Vas potencijalni klijenti pronašli morate  biti na prvoj strani Google pretraživača a uslov za to je  da se uradi optimizacija sajta Beograd.

Zašto potenciramo prva strana Google, zato što 80% saobraćaja na pretraživačima ide preko Google i  predstavlja  najposećeniji pretraživač.

Optimizacija sajta SEO Beograd

Pozicioniranje  Vašeg  web sajta na prvu stranu Google , je način da dođete do novih klijenata.

Profesionalno urađena optimizacija sajta Beograd u roku od jedne godine vraća početnu investiciju za plaćenu optimizaciju sajta  koja nije jeftina  i donosi zaradu. 90%  naših  klijenata je otplatilo investiciju već za 6 meseci.

ROI – povraćaj investicije je često 300-600% već prve godine.

Web Sajt optimizacija Beograd

Ukoliko imate  web sajt, i želite uspešno  internet prisustvo, optimizacija sajta i prva strana na Google  i drugim  pretraživačima treba da bude Vaš cilj.

Коментари су искључени

Zubari Beograd

| Stomatološke ordinacije | 20. април 2012.

Zubari Beograd

Redovna  poseta  zubaru učiniće da imate blistavo bele zube I lep osmeh.

Zubari su lekari, kvalifikovani za lečenje zuba.

 

http://www.dentaltourism.rs/

Poseta zubaru nije baš omiljena aktivnost. Zubaru se odlazi samo kad se mora.Treba raditi na preventivi bolesti zuba.

Zubari Beograd – Zubna ordinacija Mr. dr Mirele Cvjetković pruža kompletnu uslugu iz savremene stomatologije. Nudi  Vam neke od najsavremenijih estetskih tretmana uključujući:

– Zubne implante

-Zubnu protetiku

-Estetsku stomatologiju

– Paradontalna oboljenja

– Ortodontske tretmane

kao i usluge zubara za decu.

Zubna ordinacija Mr. dr Mirele Cvjetković ce vratiti osmeh na Vaše lice.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo izuzetno kvalitetne stomatološke usluge uz stručan i individualan pristup svakom pacijentu kako bi vam pomogli u očuvanju zdravlja usta i zuba.

Praćenjem najnovijih svetskih trendova i dostignuća u stomatologiji zubari  naše  ordinacije predložiće Vam  najbolje moguće rešenje za rešavanje Vašeg problema, a sve u cilju  pružanja  najkvalitetnije  usluge zubara.

Zubar u  Beogradu

Sve intervencije izvode se primenom najsavremenije tehnologije i materijala kojima se obezbeđuje potpuni uspeh lečenja.

U našoj ordinaciji osećaćete se prijatno i ugodno oslobođeni straha od zubara.

Pozovite  nas i zakažite konsultacije.

Beograd zubari

Mr. dr Mirela Cvjetković

Tel:                                     +381 (0)11 2289-229

Adresa: Jurija Gagarina 26a V/14, 11073 Novi Beograd – Srbija

Коментари су искључени

Zubna ordinacija Beograd

| Stomatološke ordinacije | 20. април 2012.

Zubna ordinacija Beograd

 

Zubna ordinacija Beograd Mr. dr Mirele Cvjetković  pruža usluge  u savremenom i modernom ambijentu koristeći najnovija saznanja i poslednju reč tehnike.

Zubna ordinacija Beograd Mr. dr Mirele Cvjetković. U našoj ordinaciji možete dobiti   sve stomatološke usluge na jednom mestu, uz izuzetan kvalitet zubarskih usluga kao i optimalne cene.

U našoj zubnoj ordinaciji za vreme tretmana osećaćete se prijatno bez straha od stomatološke intervencije.

Mr. dr Mirela Cvjetković

Tel:                            +381 (0)11 2289-229

Adresa: Jurija Gagarina 26a V/14,

11073 Novi Beograd – Srbija

http://www.dentaltourism.rs/

Zubna ordinacija Beograd Mr. dr Mirele Cvjetković nudi   sve vrste  stomatoloških   usluga po povoljnim cenama.

Stomatološka  ordinacija Beograd

Budite slobodni i kontaktirajte nas za više informacija na koji način možemo  Vam  podariti  lep i zdrav osmeh.

Stručan i individualan pristup svakom pacijentu ponaosob, savremena tehnološka podrška ,intenzivna saradnja našeg visoko edukovanog tima nam omogućuje da Vam pružimo veoma kvalitetne stomatološke usluge.

 Beograd zubne ordinacije

Коментари су искључени

Rentacar Sarajevo

| Rent a car Sarajevo | 20. април 2012.

Rentacar Sarajevo

U agenciji EXIT  rent a car možete izvršiti najam vozila   na jedan ili  vise dana kao i dugoročni najam vozila.Osnovna prednost EXIT rentacar Sarajevo nad drugim renta car agencijama su nova vozila po niskim cijenama.

EXIT- rentacar Sarajevo je kompanija koja se bavi iznajmljivanjem automobila u Sarajevu kao i u Bosni i Hercegovini.

 

EXIT RENT-A-CAR d.o.o.

Aleja Bosne Srebrene bb (TC) –

71000 Sarajevo – Bosna i Hercegovina

+387 (0)33 460 034             –                         +387 (0)61 453 821

– info@exitrentacar.ba

Automobile možete preuzeti u našoj poslovnici u centru Sarajeva ili na samom aerodromu Sarajevo.
Na Vaš zahtjev, vozilo dostavljamo na bilo koju adresu u Sarajevu, a na kraju najma, preuzimamo vozilo sa lokacije koja Vama najviše odgovara.
Dostava i preuzimanje vozila EXIT rentacar Sarajevo:
Izvan poslovnice u radno vrijeme u krugu od 20 km besplatno. Na odredište dalje od 20 km naplaćuje se dostavna kilometraža i gorivo.

Dugogodišnje iskustvo uposlenika u iznajmljivanju vozila omogućuje nam da predvidimo i ispunimo sve potrebe korisnika naših usluga.
EXIT rentacar Sarajevo – Vozni park i kvalitetna usluga su garant Vašeg zadovoljstva.
EXIT- rentacar Sarajevo pruža uslugu iznajmljivanja potpuno novih vozila marke Chevrolet sa automatskim mjenjačem.

Rent a car  u Sarajevu

Rent a car Sarajevo cijene
Cijene naših rent a car usluga su veoma povoljne. U zavisnosti od dužine najma kao i perioda rentiranja vozila odobravamo i do 20% popusta.
Za stalne klijente odobravamo i specijalne popuste.

EXIT- rent a car Sarajevo  vrši rentiranje  vozila na celoj teritoriji Bosne i Hercegovine. Imate potrebu najma vozila u Sarajavu, Tuzli, Zenici, Mostaru kontaktirajte nas.
Rent a car Sarajevo cijene
Najpovoljnije cijene iznajmljivanja auta u BiH. Najbolji odnos kvaliteta usluge i cijene.

Sarajevo rent a car

Коментари су искључени

Boje Lakovi

| Boje i lakovi | 10. април 2012.

Boje Lakovi

Colorit

Ul. Blagoja Parovica 114 b
Banja Luka
Tel.             +387 51 388 820

 

Kvalitetne boje lakovi – 15 Godina iskustva.

Colorit fabrika za proizvodnju boja, lakova, iz Banja Luke osnovana je  1996. godine sa

željom da stvori boje lakove visokog kvakiteta.Proizvođač  kvalitetnih boja, lakova, fasada za sve završne radove u građevinarstvu.Vodeći proizvođač boja I lakova u BiH. Veoma povoljne cene, izuzetan kvalitet  tj odličan odnos cene I kvaliteta su naše prednosti.

Kompanija sa dugom tradicijom proizvodnje boja i lakova i prepoznatljiv je simbol za kvalitetne premaze u celom regionu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja visokokvalitetnih boja i lakova za zaštitu i dekoraciju drvenih, metalnih i betonskih površina. Boje za fasade i unutrašnje radove.

Proizvodimo kvalitetne poludisperzivne boje za unutrašnje radove, kao i disperzivne boje za fasade, akrilne, silikatne, silikonske fasadne boje, kao i boje za beton

 Lakovi

Za visok kvalitet naših proizvoda, pored sopstvenih saznanja i iskustava koja se svakodnevno stiču i uvećavaju u samom procesu proizvodnje, zaslužna je i upotreba sirovina renomiranih svetskih proizvođača. Krasi nas i velika fleksibilnost da odgovorimo i udovoljimo i najmanjim zahtevima kupaca. Boje, Fasade , Ljepila , Mase za izravnjanje vrhunskog kvaliteta.

Boje  lakovi –  dugogodišnje iskustvo u proizvodnji.

Boje

Naše proizvode možete naći u sledećim maloprodajnim objektima –

Proizvodnja, Veleprodaja i Prodavnica 1

Ul. Blagoja Parovica 114 b

Banja Luka

Tel.             +387 51 388 820

Prodavnica 2

Aleja Sv. Save 58,

naselje Borik

Tel./fax:            +387 51 217 595

Laktaši – Prodavnica 3

Ul. Mladena Stojanovića 9 B,

Laktaši

Tel.             +387 51 530 746

Gradiška – Prodavnica 4

Vojvode Mišića 84,

Gradiška

Tel.             +387 81 814 677

Коментари су искључени

Alkoholizam

| Bolesti zavisnosti | 10. април 2012.

Alkoholizam

Bolnica Vita Novi Sad
Telefoni 021/6339-812 – 021/6339-814

Aleksandra Tišme 7, Novi Sad

Brojne su predrasude vezane za bolest alkoholizma,  od toga da to i nije bolest nego nečiji izbor. Lečenje alkoholizma tj. lečenje zavisnosti od alkohola je složen i dugotrajan proces. Jednа od nаjrаsprostrаnjenijih bolesti zаvisnosti, je alkoholizam.  Alkoholizаm je psihogenog poreklа, i ranije je smаtrаn porokom а ne bolešću. Alkoholizam se Ispoljаvа  kаo gubitаk sposobnosti uzdržаvаnjа od prekomerne upotrebe аlkoholа, što za posledicu ima zavisnost, nаrušаvаnje psihičkog i fizičkog zdrаvljа i socijаlnih odnosа. Alkoholizam je na trećem mestu po rasprostranjenosti  I štetnim posledicama po zdravlje iza kardiovaskularnih bolesti I malignih oboljenja. Češći je kod muškаrаcа, аli se javlja I kod žena..Lečenje može biti lekovima,terapijom I rehabilitacijom ili grupnom terapijom. Najefikasnija metoda lečenja alkoholizma je porodična terapija.

Alkoholizam lecenje

Dugotrajno konzumiranje alkohola štetno deluje na celi organizam I dovodi do oštećenja pojedinih organa.

Osoba koja nije u stanju da kontroliše pijenje alkohola naziva se alkoholičar.Alkoholičari imaju poteškoća u porodici na random mestu I sa samim sobom. Posledice alkoholizma su sledeće: poremećaj života,gubitak samopoštovanja,dovodi do siromaštva,kriminala,uništava porodicu,
U manjoj količini alkohol deluje na kontrolu i norme ponašanja,dok konzumiranje alkohola u većoj količini usporava reflekse,dovodi do nerazumljivog govora.Konzumiranje alkohola u velikoj  količini može dovesti do alkoholne kome pa čak I do smrti. Posledice alkoholizma su oštećenje  organizma :mozga,nerava,bubrega,jetre i želudca.

lecenje zavisnosti od alkohola

Alkoholizam je izlečiv. Izlečenje se može ostvariti samo stručnim lečenjem uz želju alkoholičara da se izleči.Alkoholizam se uspešno leči u oko 70% slučajeva.
Osnovno je postići apstinenciju od alkohola.
Trapijskim merama se ostvaruje potpuna rehabilitacija i resocijalizacija alkoholičara.
Alkoholičar je BOLESNIK kome je neophodna odgovarajuća zdravstvena i socijalna pomoć.

Коментари су искључени

Cene pvc stolarije

| Pvc stolarija | 9. април 2012.

Cene pvc stolarije

Pvc stolarija osiguraće Vam dobru zaštitu. Zaštitiće Vaše domove od buke i vremenskih nepogoda. Toplota i hladnoća na prodiru u unutrašnjost i time se smanjuju i troškovi električne energije potrebne za grejanje ili hladjenje prostorija.

 

StakloKomerc

Paje Marganovica BB
26000 Pancevo
Tel.: 013/334-078
office@staklokomerc.co.rs

Jedan od najvažnijih kriterijuma za odluku kog proizvođača odabrati pri kupovini pvc stolarije su cene pvc stolarije.Održavanje pvc stolarije nije zahtevno a ni skupo.

Prednosti pvc stolarije su dugotrajnost,velika ušteda toplotne energije, kao I niže cene pvc stolarije. Zbog profila koje koristimo  naša stolarija  dobija izuzetne karakteristike stabilne, dugotrajne i otporne stolarije.

Za više informacija oko  cene pvc stolarije pozovite nas.

Zamena ili ugradnja pvc stolarije je dugoročna investicija  pa zato treba obratiti pažnju na cene pvc stolarije.

Kvalitetna srolarija donosi uštede a uloženo se vraća za godinu dve dana.

 pvc stolarija cena

Pvc stolarija iz ponude Staklo Komerca, upotpunjuje i zadovoljava sve potrebe prosečnog kupca.

Pvc stolarija Staklo Komerca odlikuje se visokim kvalitetom izrade i završne obrade, čvrstoći, visokom koeficijentu toplotne i zvučne izolacije i skoro neograničenim vekom trajanja.

Najpovoljnije cene pvc stolarije uz garantovan kvalitet!

„Staklo Komerc“ Vam nudi kompletan asortiman stolarije izrađene od pvc materijala.

PVC stolarija štedi energiju,vrlo je jednostavna za održavanje I rukovanje.

Garantujemo visok kvalitet uz prihvatljive cene pvc stolarije, profesionalan pristup poslu, kao i sigurnu isporuku i montažu u unapred dogovorenom roku

 stolarije pvc cene

Osim pristupačne cene pvc stolarije naša stolarija ispunjava sve zahteve energetske efikasnosti.

Staklo Komerc – najbolje cene Pvc stolarije

Коментари су искључени

Cena optimizacija sajta

| Optimizacija sajta | 9. април 2012.

Cena optimizacija sajta

Postoje tri načina da steknete tu poziciju.To su: SEO, plaćeni Google sponzorisani oglasi, I Google mape. Kombinacijom ova tri alata možete biti na prvoj strani Google.

Optimizacija Web Sajta za Google je dugotrajan i komplikovan proces.

Kanada
Telefon / Phone:             1-905-669-6965
Kontakt za Kontakt : dragudza

Srbija
Telefon             061 29 555 10
E mail dr@pametnioglasi.com
(10am – 5 pm, , Ponedeljak-Petak)

 

Jedan od načina  da steknete nove klijente na internetu je da budete na prvoj strani Google kada neko traži robu ili uslugu koju pružate.

Da bi se uradila optimizacija sajta potrebno je dosta znanja , iskustva, i  vremena.. Cena optimizacija sajta nije mala. Pocetno ulaganje je oko 700 Evra. Cena optimizacija sajta varira, I  zavisi od mnogo faktora. : da li se optimizacija radi  samo za Srbiju ili globalno, da li  se otimizacija sajta radi za srpske , engleske, ruske,nemačke… reči. Bitan faktor je i vrsta posla kojim se bavite. U zavisnosti od toga kakva je konkurencija za ključne reči , zavisiće i cena optimizacija sajta. Kada se sagledaju svi faktori  utvrđuje se cena optimizacije sajta.

optimizacija sajta cena

Posle završene optimizacije sajta, sledi permanentno održavanje pozicija, i prilagodjavanje stalnim promenama Google algoritma Optimizaciju sajta treba shvatiti kao investiciju  koja će Vam doneti zaradu. Navešćemo Vam jedan primer: Ako prodajete robu ili uslugu i na jednoj prodaji zaradite  neto 50 Evra ili vise 20 novih klijenata kojima prodate robu ili uslugu će otplatiti Vašu investiciju. Posle toga je sve čista zarada koju će generisati Vaš optimizovani web sajt.

Zašto treba raditi optimizaciju sajta?

ROI – povraćaj investicije je cesto 300-600% već prve godine. 
8 od 10 naših klijenta (80%) je posle 3 meseca imalo zaradu dovoljnu da finansira ostatak procesa. Vaša je samo inicijalna investicija, sve ostalo investirate od novca KOJI STE ZARADILI od optimizacije web sajta.

Cena SEO sajta

Коментари су искључени

Internet oglasi

| Internet Marketing | 6. април 2012.

Internet oglasi

 

Internet oglasi pružaju Vam mogućnost kupovine ili prodajr proizvoda i usluga.

Internet je postao  naša svakodnevnica..Danas se svet bez imterneta ne bi mogao zamisliti.

Internet Oglasi postaju  sve popularniji način za oglašavanje firmi  i pojedinaca. Mnogo  je sajtova koji nude objavljivanje internet oglasa. Radi bržeg  protoka informacija ljudi se sve češće okreću imternetu.U svetu a  Srbiji štampani mediji su sve manje zastupljeni I sve je manja potražnja za njima.

Internet Oglasi mogu biti .besplatni I komercijalni.

Postavite Vaše internet oglase  kako bi imali mogućnost kako prodaje, tako i kupovine odredjenih proizvoda. Internet oglasi su već preuzeli primat  nad starim načinom oglasavanja preko novina. Veća  verovatnoća i uspešnost realizacije oglasa  je preko interneta nego preko novina.

 oglasi internet

Internet Oglasi Vam pružaju pravilan  pristup i oglasavanje Vaših proizvoda ili usluga.  Zainteresovani  kupci počeće da Vas zovu kroz samo nekoliko minuta. Veliki je broj servisa za internet oglase  danas,. Mogu da Vam obezbede bar 20 do 50 zainteresovanih ljudi koji će Vas zvati u vezi Vašeg oglasa. Uštedite sebi I vreme I novac objavljivanjem imternet oglasa.

Internet oglas

Internet oglasi svih kategorija – vozila, nekretnine, elektronika, sobe, apartmani, elektronika, posao….

Коментари су искључени

Besplatni oglasi

| Oglasi | 6. април 2012.

Besplatni oglasi

 

Ukoliko oglašavate prodaju ili kupovinu nekretnine, motornog vozila ili bilo šta drugo ,  više Vam nisu potrebne novine. Internet  besplatni oglasi su pravo mesto za oglašavanje. Besplatni oglasi za   automobile, nekretnine, turizam, posao… Najbrži I najbolji način za oglašavanje.

 oglasi besplatni

Najbolji besplatni oglasi sa slikom, cenama i detaljnim opisom oglasa. Ponuda, potraznja, zamena, izdavanje: nekretnine, automobili  turizam posao. Lični oglasi. Postavite besplatni oglas koji možete sami da menjate, ažurirate.Otvorite Vaš nalog i postavite Vaše oglase za 1 minut. Možete ih brisati, prepravljati, skloniti kada je prodato, dodavati nove, menjati tekst, slike … — Sve to  radite sami.

Svaki posetilac sajta ima mogućnost da postavi besplatni oglas u ponuđene kategorije. Oglas se ne pojavljuju odmah po postavljanju.Ukoliko besplatan oglas zadovoljava propisane uslove biće objavljen na sajtu. Popunite sva obavezna polja sa podacima,napišite  sadržaj oglasa, postavite sliku,  unesita e mail, Nakon postavljanja besplatnog oglasa na sajt dobićete obaveštenje..

Besplatni internet oglasi

Nekretnine, smestaj, automobili, firme, polovna roba, nova roba, racunari, alati. sve to na jednom  mestu i potpuno besplatmo.

Besplatni oglasi najbolji najbrži I najjeftiniji način da kupite prodate bez posrednika.

Коментари су искључени

Nekretnine Beograd

| Beograd | 6. април 2012.

Nekretnine Beograd

 

Od početka ekonomske krize prodaja nekretnina u Beogradu je opala za trećinu. Nekretnine   Beograd u posednjih godinu beleže drastičan pad prometa. Promet na tržištu nekretnine Beograd je  zanemarljiv, a kupaca velikih stanova sve manje.

Nekretnine Beograd poslednjih godinu dana doživele su ekonomski zemljotres.Cene za rentiranje nekretnine Beograd pala je za trećinu a zainteresovanih zakupaca je sve manje.Cene kvadrata nekretnine Beograd   je smanjena za 25%.. Širom grada hiljade lokala zvrji prazno jer je ekonomska kriza uticala I na potražnju poslovnog prostora.Ove godine evidentan je pad potražnje za nekretnine Beograd I taj trend se nastavlja. Od nekretnina Beograd najviše su traženi jednosobni satanovi I garsonjere u zonama oko  fakulteta. Koliko novca treba izdvojiti za rentiranje nekretnine Beograd zavisi od lokacije kvadrature I uređenosti , blizine bolnica ,pijaca, škola ali I uslova na tržistu.

  Beograd nekretnine

Cene nekretnina u svetu zbog krize padaju  i više od 50 odsto, nekretnine Beograd, i pored pada prodaje,ostaju pri cenama , prodavci uglavnom ne žele da se odreknu profita. Kod nas tržište nekretnina  Beograd nije pokazalo elastičnost da, ako je stala prodaja, onda padne i cena nekretnina.Evropske cene nekretnina Beograd ne prati I evropski kavalitet.

Nekretnine u  Beogradu

Aktuelna ekomomska kriza,nezaposlenost ,smanjena kupovna moć teško su pogodile tržište nekretnine Beograd.

Коментари су искључени

Selidbe

| Transport i Selidbe | 5. април 2012.

Selidbe

011/2191-291

063/217-304

Recta Via

Igmanska 16, Zemun,
11080 Beograd

Selidba je stresan proces. Uradite selidbu, sa profesionalcima koji su preselili više od 10.000 stanova,kuća, firmi.  Agencija za selidbe RectaVia je tu da sasluša Vaše potrebe I ceo proces  selidbe učini lakšim. Moto naše kompanije je, da Vaša selidba bude realizovana profesionalno, kvalitetno i povoljno.

Poverenje klijenata je ključ za uspeh naše agencije u pružanju usluga selidbe.

Selidbu radimo u vreme kada Vama to odgovara  u cilju neprekidanja Vaših svakodnevnih aktivnosti.

Mnogo faktora  utiče na cenu selidbe Počevši od destinacije, spratnosti, pristupačnosti objektu gde se useljavate, postojanje lifta, da li imate potrebu za  skladištenjem,  da li je pakovanje stvari delimično ili potpuno. Po dobijanju ovih informacija  možemo izvršiti detaljnu procenu cene selidbe. Procena selidbe je besplatna i ne obavezuje Vas na korišćenje naše usluge.

Naše osoblje će doći kod Vas kako bi Vas preselili u novi dom. Izvršiti demontažu stvari i sve to upakovati pažljivo u kamion kako bi se izbeglo oštećenje . .

RectaVia – vodeća agencija specijalizovana za profesionalne selidbe gradske, regionalne i međunarodne kao i za transport gabaritne robe.

Štedite I vreme I novac sa agencijom za selidbe Beograd RectaVia

 usluga selidbe

Pružamo kompletan servis selidbe: montiranje i demontiranje gabaritne robe, pakovanje kao i uslugu skladištenja, špedicije i carinjenja.

20 godina smo u ovom poslu .Uspešni smo ne samo zbog konkurentne cene već I zbog pružanja usluga selidbe visokog standarda I posvećenosti klijentima

RectaVia -Pametan izbor. Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga selidbe.

Selidba

Postavili smo standarde za komplentnu uslugu selidbe. Radimo selidbe u Beogradu, Srbiji, kao i medjunarodne selidbe. Zadovoljni klijenti su najveća garancija naših usluga.

Belgrade movers

Коментари су искључени

Selidbe Beograd

| Transport i Selidbe | 5. април 2012.

Selidbe Beograd

RectaVia
Telefoni   011/2191-291

063/217-304

Problem selidbe nije nerešiv.  Dobro planiranje I blagovremena priprema su pola odrađene selidbe.Prepustite nam organizaciju selidbe jer posedujemo veliko iskustvo  Potpuno smo opremljeni svim alatima i opremom potrebnom za selidbe Beograd..

RectaVia agencija za selidbe Beograd. Bilo da se radi o lokalnoj regionalnoj ili međunarodnoj selidbi naše iskustvo oko preseljenja će pojednostaviti ceo process selidbe Beograd I učiniti ga lakšim.

Pored selidbi privatnih stanova, koje predstavljaju najveći deo našeg posla, imamo bogato iskustvo u organizaciji i izvršenju selidbe poslovnih prostora,. Već 20 godina naša firma obavlja usluge  selidbe Beograd.  Iza nas su preko 10.000 odrađenih selidbi

i stotine zadovoljnih klijenata. Pozivom na naše brojeve dobićete besplatnu procenu selidbe, ili dolazimo na Vašu adresu bez obaveze da nas angažujete.

Vaše stvari sa nama će biti zapakovane u  odgovarajuću ambalažu I zaštićene od oštećenja.

Selidbe u Beogradu

Pouzdanost, odgovornost,kvalitet,tačnost I preciznost.-To su glavne odlike našeg poslovanja. Trudimo se da odlično odradimo posao selidbe kako bi naši  klijenti  bili zadovoljni  a i mi kao firma.
Profesionalan I efikasan tim RectaVie obučen za pakovanje, utovar i istovar će pripremiti Vaše stvari za selidbu po najvišim mogućim standardima, kako bi one stigle na destinaciju u identičnom stanju kao i pre pakovanja.

Naši radnici su profesionalno obučeni za ovaj posao; garantujemo Vam brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu Selidbe Beograd  po najpovoljnijim cenama…

 Beograd selidbe

Velike kompanije i firme sa kojima imamo korektan odnos,dugi niz godina,mogu Vam potvrditi i uveriti  Vas u naš  kvalitet rada. Pozovite nas  i uverite se sami.

Belgrade movers

Коментари су искључени

Raw food recipes

| Toronto businesses | 4. април 2012.

Raw food recipes

 

Food is necessity, we have to have. Go with healthy food, which

is good pairing with healthy life style, and half job is done.

Genetic, is other part we cant do lot about. Thing we can control

can make your life different for better.

Raw food become very popular lately. With reason. You want to feel real taste of food? Go raw. And you will taste  every single food in it like never before.

Raw food

There is lot websites with excellent recipes for raw food. We will show you only the best recipes, we find, try and think are good.

recipes Raw food

Come back often . because we try something , new recipes , and we place them on the site weekly .

Коментари су искључени

Healthy life style

| Toronto businesses | 4. април 2012.

Healthy life style

 

There is some advices, tips you will find on our web site, which can help you to turn around things.

But it s up to you, really if you want to live healthy life. START TODAY with www.recipesoohlala.com

We got only one life, to live with.

Need to be careful how you are going to live that life.

Busy schedule, stress, can cause lot s harm to your body.

Healthy life

All start with exercise ( go out from your cars, start to walk) food, way of thinking. Changing your bed habits, to good one is the key. And is not difficult.

You still can go out to Italian  restaurants, (try some healthy options, there is some) or any other, still have your snack, just start to do some small things , then build on that to other steps.

Коментари су искључени

Besplatni oglasi nekretnine

| Oglasi | 2. април 2012.

Besplatni oglasi nekretnine

 

Zašto da trošite novac na oglase koji su plaćeni? Iskoristite mogućnost besplatnog postavljanja oglasa za nekretnine. Besplatni oglasi nekretnine šansa da Vaš oglas vide potencijalni kupci. Najbolji i najjeftiniji način da prezentujete Vašu ponudu za prodaju ili izdavanje nekretnina.

Besplatni oglas za nekretnine

Prodaja ili izdavanje  -stanova, lokala, kuća, garaža, placeva  – besplatno bez posrednika.

Besplatni oglasi nekretnine Beograd.

Kako da postavite oglas za nekretnine? Upišite Vaš oglas za prodaju ili izdavanje nekretnina sa kompletnim podacima.Opišite nekretninu, postavite sliku, navedite cenu, ostavite kontakt podatke.

 nekretnine Besplatni oglasi

Postavite Vaš oglas za nekretninu već danas.

Objavite oglas besplatno.

Kupoprodaja nekretnina bez posrednika.

Oglasite se na pravom mestu.

Коментари су искључени

Nekretnine Oglasi Beograd

| Oglasi | 2. април 2012.

Nekretnine Oglasi Beograd

 

Ukoliko želite da Vaš oglas za prodaju nekretnine vidi što više kupaca postavite oglas za svoju nekretninu. Želite da Vašu nekretninu  prodate ili izdate što bolje? Nekretnine oglasi Bograd je pravo mesto za Vaš oglas.

Oglasi za nekretnine u Beogradu – stanovi, lokali, kuće, garaze, placevi  bez posrednika

Nekretnine oglasi Beograd -oglasi za  izdavanje ili prodaju nekretnina Beograd – stanova , kuća, poslovnih  prostora ,-placeva ,vikendica – Beograd

 Oglasi  za nekretnine Beograd

Unesite oglas u kome ćete navesti precizne podatke sa Vašom ponudom. Opišite nekretninu, postavite sliku,ostavite podatke za  kontakt .  Dobićete šansu da Vaš oglas vidi više hiljada posetilaca. Ako budete uneli precizne podatke uskoro možete da očekujete poziv.

Iskoristite mogućnost besplatnog postavljanja oglasa i omogućite kupcima da dođu u direktan kontakt sa Vama.

Postavite oglas besplatno.

Beograd Nekretnine Oglasi

Postavite Vaš oglas za nekretnine već danas.

Коментари су искључени

Trajno ispravljanje kose

| Frizer Beograd | 23. март 2012.

Trajno ispravljanje kose

Trajno ispravljanje kose je tretman koji služi da ispravi,poboljša i smanji volumen prelomljene,suve,kovrdžave,grube ili jako guste kose.Po uradjenom trajnom ispravljanju kose dobićete ravnu kosu koja će se ponašati baš kao prirodno ravna:-

-Bez uvijanja  po vlažnom vremenu

-Lako će se  češljati

 

Frizerski Salon Fijatovic –

Telefon 011/283 66 00

http://www.fijatovicfrizer.com/

Trajno ispravljenu kosu važno je negovati sa posebnom pažnjom

Pre nekoliko godina u Srbiji se, pojavilo trajno ispravljanje kose . Spas za one koji su želeli da svoje kovrdže zamene ravnim, urednim frizurama.Danas se na  trajno ispravljanje kose ne gleda kao na nešto posebno „čudotvorno“ jer su iskustva različita i varijacije u rezultatima velike.

Ispravljena vlas ostaje trajno ravna a izrastak počinje da pravi problem posle 6 do 12 meseci zavisno od tipa kose.Može se desiti da jako kovrdžava kosa( afro) i posle tretmana ostane prelomljena u tom slučaju se preporučuje ponavljanje postupka.

 ispravljanje kose

Ukoliko želite potpuno ravnu, sjajnu i zdravu kosu, onda je trajno ispravljaanje kose pravo rešenje za vas. Prilikom ispravljanja kose  repariraju se i oštećenja dlake. Kada kosu  trajno ispravite, potrebno je  na godinu dana ispravljati izrastak

Trajno ispravljanje kose je sve traženiji postupak u frizerskim salonima. Ispravljanje prirodno kovrdžave kose nije nimalo lako i zahteva vreme i pažnju. Prilikom ispravljanja kovrdžave kose, ona ne sme da izgubi sjaj…

Postupak trajnog ispravljanja kose traje od 3 do 5 sati zavisno od dužine i gustine kose.

 ispravljanje kose trajno

Коментари су искључени

Svečane frizure

| Frizer Beograd | 23. март 2012.

Svečane frizure

Frizerski Salon Fijatovic –

 

Ukoliko se odlučite za frizerski salon Fijatović predložićemo Vam najidealniju  svečanu frizuru, koja će biti u skladu sa Vašim stajlingom i pratiti Vašu ličnost.

Svečane frizure su one frizure koje možete da nosite za razne specijalne prilike, kao što su venčanja, mature, svečane večere, nove godine.

Svečane frizuremogu biti elegantne i klasicne s dozom glamura, zenstvenosti, ponekad ekscentricnosti…

Veliki je izbor svečanih frizura, posebno za dugu, ali i za kratku kosu. Birajte od prelepih punđi i elegantnih kovrdži, do klasičnih podignutih frizura i predivnih pletenica.

 frizure svečane

Telefon 011/283 66 00

http://www.fijatovicfrizer.com/

Prava svečana frizura za Vas je ona koja ide uz vašu ličnost I stil života ali najbitnije je da ide uz oblik vašeg lica. Kvalitetna svečana frizura pored  fantastičnog izgleda treba da bude i izdržljiva i za razne vremenske prilike.

Kosa podignuta u visoki rep, opuštenija punđa sa raznoraznim umetnutim detaljima, neobične pletenice ili pak raspuštena kosa u blagim kovrčama daju svevremenski, klasičan ili zavodljiv izgled Vaše svečane frizure

Svečana frizura

Коментари су искључени

10 best restaurants in Belgrade

| Belgrade | 22. март 2012.

10 best restaurants in Belgrade

 

There is a lots  very good restaurants in Belgrade. , expensive, luxury, economy, restaurants on budget.

Which one is best

When you are visiting Belgrade downtown , there is list of restaurant  you have to check

best restaurants  Belgrade

Find yourself  nice  apartment in Belgrade , then  check the restaurants.

 restaurants in Belgrade

10 best restaurants in Belgrade

Franš Belgrade Restaurant
Bulevar oslobođenja 18A
011-26- 41-944

http://www.frans.rs/

Madera Belgrade Restaurant

Bulevar Kralja Aleksandra 43
011/323-1332; 011/324-7148

http://www.maderarestoran.com/

Cashmire – Belgrade Restaurant

Strahinjića Bana 57A
011 328 47 76

Klub književnika- Belgrade Restaurant

Francuska 7 11000 Beograd
011/262 79 31; 011/218 7777

http://www.klubknjizevnika.rs/

Varoš Kapija  Belgrade Restaurant
Ugao Carice Milice i Maršala Birjuzova, 11000 Beograd
011/328-7810

http://www.varoskapija.com

Kafana Dačo
Patrisa Lumumbe 49 Beograd
011/278-1009
You want to eat REAL SERBIAN FOOD, Go there. MUST see and try. This guy have restaurants in GUCA (yes that Guca) for many years, now one in Belgrad

Kalemegdanska Terasa Belgrade Restaurant

Mali Kalemegdan bb, Beograd
Tel: 011/ 3283 011
Mob: 064/ 1629 122
www.kalemegdanskaterasa.com

Trač Belgrade Restaurant
Milesevska 39, Beograd
011/34 47 000
063/ 271 750
www.restorantrac.com

Nachos Belgrade Restaurant
Strahinjica Bana 66a, Beograd
011/ 2623 433 +381 60 3 654 018
www.nachos.rs

Vapiano Pasta Pizza Bar Belgrade Restaurant
Bulevar Mihaila Pupina 4, shopping centar Usce 2 sprat
011/285 44 35 011/ 285 44 36
060/ 085 44 35
www.vapiano.rs

Коментари су искључени

10 best hotels in Belgrade

| Belgrade | 22. март 2012.

10 best hotels in Belgrade

10 best hotels in Belgrade

There is lots hotels in Belgrade, Cheap, expensive, luxury, economy, hotels on budget.

Any hotel you pick in Belgrade, has a price around 100 Euro a day. Some less some more than that price.

For the half amount (starting from 39 Euro a day) you may rent from Belgrade Apartment ,apartment in downtown Belgrade.   5 Minutes walk from everything.

hotels Belgrade

You can check prices with all this  hotels in Belgrade, then call us book apartment and SAVE YOUR MONEY.

Belgrade best hotels

10 best hotels in Belgrade

Hotel Metropol Palace
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 69
Telefon: 011/3231-212
www.metropolpalace.com

Hotel Balkan

Prizrenska 2 Beograd
011-36-36-000

http://www.balkanhotel.net/sr/

Hyatt Regency Beograd

Milentija Popovića 5
Tel:            +381 11 301 1234
web http://hyattregencybeograd.rs/

Hotel Continental

Adresa: Vladimira Popovića 10
11070 Belgrade/Beograd
Tel:011 220 4204
Web www.continentalhotelbeograd.com

Hotel Moskva, Beograd

Adresa: Balkanska 1, Beograd
Tel: 011/ 2686 255

www.hotelmoskva.co.rs

Hotel Palace
Adresa: Toplicin venac 23, Stari Grad, Beograd
Tel: 011/ 2185 585
011/ 2637 222
www.palacehotel.co.rs

Hotel Holiday Inn
Spanskih boraca 74, Beograd
Tel:            +381 (011) 31 00 000
www.holidayinn.com/belgrade

Hotel Forever
Adresa: Marsala Birjuzova 44, Beograd
Tel: 011/ 32 82 781
Mob: 060/ 32 82 781
www.hostel-forever.com

JAT Hoteli Slavija
Adresa: Svetog Save 1-9, Beograd
Tel: 011/ 244 1120
Mob: 064/ 8603 068
011/ 3084 818
www.slavijahotel.com

Hotel Majestic
Adresa: Obilićev Venac 28, Beograd
Tel:011 3285 777
www.majestic.rs/

Коментари су искључени

Moderno šišanje

| Frizer Beograd | 21. март 2012.

Moderno šišanje

Frizerski salon Fijatovic Beograd
Tel: 011/283 66 00

E mail
fssfijatovic@gmail.com

 

Najlepši prirodni ukras žene je kosa!

Da bi Vaša kosa izgledala lepo potrebno je   dobro I kavalitetno moderno  šišanje.

Ukoliko  je šišanje odradjeno kvalitetno , Vaša frizura će biti savršena I postojana.

Kosa prilikom modernog šišanja ne treba da bude samo  skraćena već  I prilagodjena obliku lica.

U našem salonu Vam pružamo sve tehnike klasičnog  i modernog šišanja.

Frizerski salon Fijatović aktivno prati sve aktuelne modne trendove iz sveta frizura pa je pravo mesto za sve one koji žele da istaknu  svoju individualnost .

Na raspolaganju su Vam brojne tehnike modernog šišanja, bojenja ili pramenova…

 Beograd Moderno šišanje

Moderno šišanje, sencenje i sjaj. Nove tehnike modernog šišanja  za kratku, srednju i dugačku kosu. kako bi Vaš izgled upotpunila upravo frizura koja nabolje pristaje uz Vaš oblik lica. Frizerski salon Fijatović odlikuje se kvalitetom svojih usluga povoljnim cenama I ljubaznim osobljem. Pratimo svetske trendove I primenjujemo svoje višegodišnje iskustvo u medernom šišanju. Kombinujemo različite tehnike šišanja, kreirajući vrlo moderne i atraktivne frizure. Pri izboru frizure najvažnije je  da ona prati stil svake žene. U predstojećoj sezoni očekuje se povratak kratkih frizura punih linija koje prate oblik lica. Za takve frizure potrebno je moderno šišanje.

Frizer Moderno šišanje

 

Strana 1 od 812345678››